Ertuğrulgazi İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine karşı sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Saatler: 07:30-12:20 , 12:30-17:20
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ertugrulgazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hayati Harrani Mh. 3841.Sk. Eyyübiye Bölgesi Merkez/ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Hayati Harrani mah. 3841.sk. Şanlıurfa/Merkez

Adres - Hayati Harrani Mh. 3841.Sk. Eyyübiye Bölgesi Merkez/ŞANLIURFA

Ulaşım Şanlıurfa il merkezine bağlı Eyyübiye ilçesindedir. Merkeze uzaklığı 6 km´dir. şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Şanlıurfa Belediyesinin 61 ve 41 nolu belediye otobüsü veya 1 nolu imam keskin dolmuşları ile okula ulaşım sağlamak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6 km